Hundtokig 2 barnsmamma med sinne för humor:)

2014-05-22
12:16:56

Ingen bra dag..

Idag är jag inte med till 100% känner jag...
Det är mycket tankar som snurrar i huvudet, mycket funderingar och en viss oro för framtiden..
Hur kommer allt bli, hur ska vi få allt till att funka, kommer jag lyckas hitta ett jobb som hade gjort väldigt mycket väldigt lättare eller kommer allt bli ett ända jobbigt pussel.. kommer jag kunna hålla på så mycket med hundar som jag gör nu och som jag vill eller kommer tiden inte att finnas. . kommer jag hinna träffa och umgås så mycket som jag vill med mina barn eller kommer dem få spendera mest tid på dagis och barnvakter (hemska tanke) för att allt ska funka och klaffa..
ja som ni förstår är allt rörigt i mitt huvud just nu.. allting blev helt plötsligt så mycket mer verkligt nu när jag var tvungen att ansöka om dagis plats till Freja.. från 1/10... Alltså precis fyllda 1 år. . Thilda var inte äldre hon när hon fick börja men det känns tufft i mamma hjärtat både då och nu.. hade jag fått bestämma skulle jag iallafall varit hemma tills hon är 1,5år. . men verkligheten ser inte ut så just nu.. :(

önskar bara att jag kunde få något utav dem jobben jag sökt.. det skulle innebära att jag jobbar dagtid mån-fre.. vilket betyder att tjejerna inte behöver vara hos barnvakter om helgerna eller kvällarna i fall (vilket det lär bli ofta) är så att Johan och jag jobbar obekvämt båda två.. Johan har ju som jag nämnt innan jour 2 kvällar i veckan och 2 helger efter varandra av 4.. och även om han är hemma när han har jour så kan han ju inte vara själv med tjejerna.. behöver han åka så kan han ju inte vänta på att någon ska komma och ta tjejerna..
skulle jag lyckas få ett dagtids jobb innebär det också att jag kan fortsätta hålla på med hundar precis som jag gör nu.. så ni förstår kanske att jag verkligen vill ha det.. både för mina barns skull och för mitt intresse..

usch ingen bra dag idag.. Alldeles för mycket funderingar och tankar..